Naar boven

De Telegraaf

09-10-1975

Zoomen en navigeren

Gevonden in deze krant

Geen zoekvraag opgegeven

Zoeken in deze krant

Bladeren door deze krant

/ 28

Details

Permanente URL
Kop
Soort bericht
Krantentitel
Datum
Editie
Uitgever
  • Dagblad De Telegraaf
Plaats van uitgave
PPN
Verschijningsperiode
  • 1893
Periode gedigitaliseerd
  • 1893-1994
Verspreidingsgebied
Herkomst
  • Koninklijke Bibliotheek C 98
Nummer
  • 27325
Jaargang
  • 82

Gebruiksvoorwaarden Kranten

Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

Zeiltop zit in het nauw door PAUL KNOOP

Zeiltop zit in het nauw door PAUL KNOOP

Heike Blok bevestigde, dat het KNWV verder overleg met de uitgestoten zeilers heeft geweigerd. „Het uitpraten van de problemen wordt me onmogelijk' gemaakt", aldus Heike Blok, die zich binnenkort met Fred Imhoff zal moeten verantwoorden bij de gedragsraad van het KNWV. Deze raad heeft de mogelijkheid beide zeilers te weren van het internationale wedstrijdwater. Heike Blok: „Het is voor mij een volslagen verrassing. Ik ben nog steeds bezig met alle voorbereidingen voor belangrijke races met als einddoel de Olympische Spelen. Volgende week komt mijn nieuwe boot in Nederland aan. Ik weet niet wat de criteria zijn geweest ons uit de kernploeg te stoten. Worden we geweerd op onze resultaten, of op grond van emoties? Ik zit 15 jaar in de

■■■■■ - AMSTERDAM, donderdag Ook als de wedstrijdzeilers Heike Blok en Fred Imhoff bun excuses zouden aanbieden naar aanlei- . ding van recente beschuldigingen over bet reilen en zeilen van de Olympische Voorbereidings Gommissie (OVC) van bet Watersportverbond en de vrouw van KNWV-voorzitter Vollebregt, blijven de kernploegdeuren voor ben gesloten. Dit verklaarde OVCvoorzitter Andrê du Pon bij het bekendmaken van de nieuwe zeilkernploeg.

kernploeg en heb nog nooit problemen gehad. Nu kan ik plotseling geen goed meer doen":

H*üca Blok mat öjn bemanning In zijn Soling. Wellicht zal hij na een lange succesvolle zeilcarriêre da wedstrijdsport „vaarwel" moeten wensen.

Sluiten