Naar boven

Amigoe

01-07-1991

Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

SANTA CRUZ — Voor de eerste maal vond zaterdagavond in de Sporthal te Santa Cruz de eerste strijd voor de wereldtitel Thai Kickboxing op Aruba plaats. In het wereldtitelgevecht traden aan Peter Aarts (Nederland) en Mark Russell (Engeland). De wereldkampioen werd Peter Aarts. Op de foto met Thom Harinck, vicevoorzitter van de wereldorganisatie, die de kampioenstrofee vasthoudt. Op de andere foto een van de wedstrijdmo- menten die harde en sportieve wedstrijden brachten. De jonge Arubaanse organisatie van Thai Kickboxing onder leiding van voorzitter R.E. Boy bewees het organiseren van deze wedstrijden, waaronder het wereldtitelgevecht in zwaar gewicht een volwaardig lid te zijn van de World Muay Thai Association. Aan de wedstrijden werd deelgenomen door boksers van Aruba, Curacao, Sint Maarten, Nederland en Engeland.

SANTA CRUZ — Voor de eerste maal vond zaterdagavond in de Sporthal te Santa Cruz de eerste strijd voor de wereldtitel Thai Kickboxing op Aruba plaats. In het wereldtitelgevecht traden aan Peter Aarts (Nederland) en Mark Russell (Engeland). De wereldkampioen werd Peter Aarts. Op de foto met Thom Harinck, vicevoorzitter van de wereldorganisatie, die de kampioenstrofee vasthoudt. Op de andere foto een van de wedstrijdmo-

menten die harde en sportieve wedstrijden brachten. De jonge Arubaanse organisatie van Thai Kickboxing onder leiding van voorzitter R.E. Boy bewees het organiseren van deze wedstrijden, waaronder het wereldtitelgevecht in zwaar gewicht een volwaardig lid te zijn van de World Muay Thai Association. Aan de wedstrijden werd deelgenomen door boksers van Aruba, Curacao, Sint Maarten, Nederland en Engeland.

Sluiten