Tekst
Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

326

INHOUD.

Bldz. Bldz.

Lapis tjintjang . . . 106 Duiven (met olijven) . 161

Lapjes (Bengaalsche) . in Duiven (Toskaansche) . 160

Lapjes (Genueesche) . 112 Eend (gebraden) . .145

Lapjes (gevulde) . .113 Eend (met rijst) . . .145

Lapjes (Indische) . .110 Eendvogels met boonen 146

Lapjes (Spaansche) . . til Fricadel laksa . . . 152

Olla podrida .... 90 Haas in bitterzoet . .143

Ossentong (gebraden). 92 Haas (gebraden) . . . 140

Ragout van Haas (gestoofd) . . .142

schapenvleesch . .137 Hazenbrood . . . .143

Runderrolletjes . . . 104 Kipgerechten (Indische)

Rundvleesch met kool 150-156

enz. 90 Kip (paprika-) . . .148

Saucijsjes met appelen . 135 Kippenpastei . . . 154

Sauerbraten .... 88 Kip (gefarceerde) . .148

Sauté de veau . . .129 Kip (op jagersmanier) . 149

Schalet-eten ... 89 Kip (kerry van-) . . .155

Schapenvleesch met kool 138 Kip (salade van-) . . 157

Sipatti 126 Konijn (gestoofd) . . 144

Smoor-godok . . .110 Korhoen (gebraden) . 158

Sosati.es 129 Piepkuikens (geroosterde) 150

Sraszy (zie runderrolletjes) Pothaas 141

Varkensrug (gebraden). 99 Sneeuwhoentjes . . . I58

Varkensvleesch met bruine Zwartzuur . . . .147

boonen .... 100 VISCH .... 162—X77

Varkensvleesch (gebraden Filets van visch . . .168

in melk) 98 Fricadel van garnalen . 175

Varkensvleesch met mie- Fricadel van visch . .176

rikssaus .... 98 Garnalen (kerry van) . 176

WILD, GEVOGELTE 140-161 Gevulde visch . . .165

Ajam assem gorem . .150 Kabeljauw (Spaansch) . 166

Ajam dofi haché . . 153 Kedgeree van visch . . 168

Ajam kodok . . . .151 Knorhaan . . .166, 167

Ajam penihi . . .153 Paling (Comacchio) . 173

Bersenik tertanie . .151 Paling (gebakken) . .172

Boemboe roedjah . .156 Plukvisch . . . .192

Duiven (gesmoorde) . 159 Poon (zie knorhaan)

Sluiten