Tekst
Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

152

Per hoofd en per dag

1 i i

Artikelen | le 2e 3e 4e Aanmerkingen

W klasse klasse klasse klasse

Macaroni kilo 0.01 0.01 0.01 — Voor soep.

Maizena 0.02 0.02 — — Voor pudding.

Meel [tarwe] 0.03 0.03 — — —

Melk liter 0.2 0.2 0.1 — —

Mosterd kilo 0.0005 0.0005 0.0005 — —

Peper [zwarte] 0.001 0.001 0.001 —

Reuzel 0.01 0.01 0.02 —

Rookvleesch 0.03 0.025 — —

Rozijnen 0.025 0.01 — — Voor pudding of

rijst.

Rundvleesch „ 0.35 0.3 0.3 0.25 Ter vervanging

van dezelfde hoeveelheid buffelvleesch.

Idem , 0.2 0.2 0.2 — Voor soep.

Rijst 0.2 0.2 0 2 0.6 —

Sago 0.035 0.035 0.035 — Voor soep.

Idem„ 0.06 0.06 — — Voor pudding.

Sajoer. 0.10 0.10 0.10 0.10 —

Saucisse de Boulogne 0.03 0.025 — — - —

Slaolie liter 0.015 ,0.015 — — —

Soja 0.002 0.002 0.002 0.001

Specerijen .'. küo 1/3000 1/3000 1/3000 — —

Sucade 0.0025 0.001 — — —

Suiker [No. 20] 0.04 0.04 0.03 0.009 —

Tamarinde 0.01 0.01 0.01 — —

Thee „ 0.012 0.012 0.005 0.005 —

Uien [roode] 0 015 0.015 0.015 — —

Idem [witte] 0.001 0.001 lO.OOl — —

Vanilje stokje 0.16 |0.16 [. — — —

Varkensvleesch kilo 0.10 0.10 0.20 0.20 —

Vermicelli 0.01 0.01 0.01 ' — —

Versche vruchten., portie 1 1 '—', ' — Voor dessert.

Idem .. >, 1 — Om te stoven.

Visch rtmÜj.... kilo 0.25 0.25 — 0.1 —

Idem. [gedroogde].. „ — — — 0 05 —

Wijn. liter 0.100 0.100 — : " — Voor de bereiding

van spijzen.

Wijnazijn „ 0.015 0.015 0.015 —

Ijs kilo 0 5 0.5 0.5 — —

Zeep [Bristol] stuks 0.03 0.06 0.06 — Voor de badkamers van alle 3 klassen en de waschtafels2e en 3e klasse.

Idem [Toilet] L „ 0.03 — — Voor de wasch-

tafels le klasse.

Zout , kilo 0.025 0.025 iO.025 0.025

□ I Zuren '. fleschO.04 0.02 |0.02 — — ,

Sluiten