Geen zoekvraag opgegeven

Tekst
Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

Dezelfde bereiding als bh" No. 17, maar de balletjes maakt men langwerpiger en platteiwvan vorm? zoodat ze den croquettenvorm krngen.

19. Schelpen van eenheidsworst.

Dezelfde bestanddeelen als brj No. 18. Overigens dezelfde ingrediënten. Schelpen.

Dezelfde bereiding als brj No. 18, maar men bakt de farce niet op, doch doet deze in met boter of mélange besmeerde schelpen. Daarop nog wat boter en beschuitkruim, waarna men ze in den warmen oven lichtbruin bakt.

20. Macaroni met regeeringskaas en eenheidsworst.

Twee ons macaroni, 4 lepels geraspte regeeringskaas, 2 ons gekookte fijngehakte eenheidsworst, 2 eetlepels boter of mélange, paneermeel of beschuitkruim (of gewoon meel).

De macaroni wordt met water en zout gaargekookt, daarna in een met boter besmeerden schotel, laag om laag met de geraspte kaas en de gehakte eenheidsworst, afwisselend, gedaan, bovenop bestrooid met

Sluiten