Tekst
Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

4 dec 11,6 onged. maïs

1884 l5tLd^goutaldi 73.30 18,10 8,78 ______ _ _ _

30 dec. 12,5 onged. maïs - maïs : 1 uur gekookt bij 2'/s

1884 i5,8 droog Saidi 69,60 21,go 9>4" atm. en 1 uur versuikerd

^ tarwemout , • _ n ^ ,

bij 700 Cels.

12,5 ongedr.

3 jan. maïs 67 — 21,20 — — — — I3°>5° gisting: 46 u. bij 27° C.

1885 20,8 dr. Saïdi

tarwemout x kg. zetmeel gaf 0,5706 lit.

alcohol.

12,5 ongedr. ' oc 1 kg. graan gaf 0,3731. alcoh.

29 dec. maïs 67,1 23,8 I3>°3 4>°4 9>3° 79)"° 6,86 2,02 186,58 106,50 maïs : gekookt 1 uur bij 2 V4 1885 15,8 Saïdi atm., en 47 min. versuikerd

tarwemout bij 69 '/i° Cels.

gisting : 26 uren bij 30° C.

„ , maïs gekookt 40 m. bij 2 atm.

Tannnri 13>84gedr- 4,65 kg. engelsche gist.

1888 ro^ndr Saï — — — 4.88 8,95 82,IO 4,07 2,36 224,7 133,25 1 kg. zetm.gaf 0,5881. alcoh.

ditarwemoui 1 kg" graan gaf °>39 1 • alcoh.

ditarwemout 45 uren gisting bij 2y0 c.

maïs gekookt 40 min. bij

13,84 gedr. 1V» atmosfeer.

j%g« ».8» 83.5» 3.00 2,33 ,87,8 „2,25 vi;:'êsns: 15 mto' bli

ditarwemout 5 kg. engelsche gist.

24 uren gegist bij 30° C.

20.5 gedr. maïs gekookt 1 uur bij 1 atm.

maïs versuikering: 15 minuten bij

Maart 10 dr. Saidi _ _ _ 3)g8 12,41 77,60 6,ox — 201,75 112 65 a 66° Cels.

1 2^ dr^ srers 5 kg' engelsche gist toegev.

temout 24 uren gegist biJ 300 C"

. maïs gekookt 40 min. bij 2

* atmosfeer

October maïs — — _ 5,10 5,46 79,68 9,76 — 228,78 132,80 versuikering: 15 m. bij 630 C.

1 tarwemout T IT- 5 kg- engelsfhegist toegiv.

tarwemout, alcohol in 1 kg. zetmeel gaf 0,5704 cc™

gedroogd de biergist alcohol.

bevat gisting : 45 uren bij 270 C. — —— !—— ^

21,14 SO2 I , . O O " • I , a. 1

Febr maïs 138,8 maïs : 45 min. gekookt by

tQo t? SflïHi I o n 100° Celsius.

9 tarwemout — — — 5,57 6,86 83,64 3,93 — 228,53 VOOr de versuikering : 10 minuten bij

ist 62 a 63° Celsius.

gisting: 72 uren bij 250 C.

2I,x4 SO2 *33 maïs : 45 min. gekookt bij

Mei maïs —3 c 1000 Celsius.

1889 13 Saïdimout — ~ ~ 8,95 6,67 80,62 3,76 1,77 227,14 alcoh°' versuikering: 10 minuten bij

f voorde 62° Celsius.

9.9 kg. rogge glst gisting : 46 uren bij 27° C.

Sept. 19,8 gerste- 6,02 9,04 80,24 4,70 2,23 182,3 104,75 — —

x88g mout van J ^

Dorpat maïs : gekookt 40 minuten

I39>20 bij xooo Celsius.

Maart 21.*4 SO2 75 3 16 2 a e. .F. 8, „c cc , „ —2'3 versuikering: 10 minuten bij

1800 maïs 4 '4 4' 4' '7 226,00 voorde 62 a 63° Celsius.

13 Saïdimout gist toegevoegde gist: 5,85 kilog.

gisting : 46 uren bij 27° C.

Maart dezelfde

o materialen 70 70 T7 7 „ fir o q ^ *45,14 hetzelfde als vorige, doch

90 als vorige ' '' 7,7 4'01 4.91 87,89 2,59 1,31 226,00 - 2,3 voor maar 5 kilogr. gist.

de gist gisting : 70 uren bij 250 C.

21.14 SO2

Mflart maïs 72 8 rfi ^ .0 oc I34'18 Sisting: 45 "ren bij 270 C.

Tfinn I2.2 gezift 9 '53 '7 4'86 2'77 ~~ ~2,3 voor 5.85 kilogr. gist toegevoegd.

9 gerstemout de glst gisting : 46 uren bij 270 C.

0,8 ongezift

gerstemout 1- maïs : gekookt 38 minuten

- 2,3 voor biJ I0°° Cels,ius-

21,14 SO2 de alcohol op 700 C' ln de macerateur

maïs 74,04 16,0 18,61 3,81 8,08 8s o q II 210 220 sfi die in de verkoeld, dan het moutm. Januari w,57 Saïdi J ' 5' 3,1 2'10 220)50 5,85 kilog. fr bij gevoegd: temp. ==

1897 tarwemout engelsche 3° C., 27 min. geroerd en

2,45 gezift gist bevat 5 mlnuten 'aten stilstaan,

gerstemout is gisting : 46 uren bij 26 a 270

| Celsius.

21,14 SO2 I 1

Febr maïs

1889 'tarwemout ~ ~ ~ 5,57 6,86 83,64 3,93 - 228,53 Mei 2I£4aïf°2

1889 13 Saïdimout ~ — 8,95 6,67 80,62 3,76 1,77 227,14 9,9 kg. rogge

Sept. 19,8 gerste- — 6,02 9,04 80,24 4,70 2,23 182,3

X889 mout van J

Dorpat

21 maïs °2 73,3 16,2 - 4,60 6,46 84,28 4,66 1,70 226,00 13 Saïdimout

Maart dezelfde

1890 als vod ge" 7°,7° I7'7 ~ 4'Gi 4.91 87,89 2,59 1,31 226,00 21,14 SO2

I2,2ageszift 7*'8 l6'4 - 2,9I 10.53 81,7 4,86 2,77

gerstemout 0,8 ongezift gerstemout

21,14 SO2 c

Januari '4'°4 '6'° l8'6" 3,8> *■<* 85.° 3." «°,S6 ,

18 gy tarwemout 2,45 gezift gerstemout

Sluiten