Tekst
Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

Lee de komkommers 2 uren lang in zout water. Laat

ze uitlekken, schil ze en hak ze heel look Voeg het citroensap en den azijn er bij. bla den room tot ^ze begint stijf te worden en vennen^ met de komkommer; voeg iets zout toe. Me Jg*

ongeveer 1^ kop saus.

De meest geliefde Mexicaansche sla is de guacamole vao a” call. De,, vruchten groeien -o = o^g to de tierra caUente, dat elke arme boer guacamole kan eten in zijn dagelijksche tortilla.

Guacamole.

Benoodigd:

3 kleine rijpe avocado’s (aquacates);

1 kleine groene peper;

1 zoete roode pimiento;

2 versche uien;

1 groote tomaat; sap van 1 citroen;

2 lepels olijfolie;

1 theelepel zout;

1 plant (krop) sla.

Scha de “v»eadoV “^m^TkoS

^rw^-de'LdenLgneemtVHakW

samen met de ^fheel tot moes en roer er

avocado s er bij. n.lop & v>:„n y,Pt menssel

SSSStsSSfjsss

Een beroemd kookboek ia dat van Cecibe Garma^e

o.m. schrijft: „knoflook wordt m de gewone ke

Sluiten