Tekst
Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

Klerck, Luitenant ter Zee, SecretarisGeneraal van het Departement van Marine 1861—76, Ridder 4e klasse der Militaire Willemsorde, der orde van den Nederlandschen Leeuw, der 2e klasse met de kroon van de orde St. Anna van Rusland, Commandeur der orde van Wasa van Zweden, (zoon van Jhr. Reinhold Antonie Klerck en van Isabella Jacoba van Citters), geboren te Luik den nen April 1820, overleden te 's Gravenhage den nen October 1876*).

4. Mr. Hendrik Jacob ridder (en na zijn broeders dood in 1883 Baron) van der Heim, Ridder der orden van den Nederlandschen Leeuw en van de Eikenkroon, Grootkruis der orde van de H. Maagd van Portugal, Commandeur der orde van de Poolster van Zweden, Inspecteur van het Lager Onderwijs in Zuid-Holland, Lid der Provinciale Staten van Zuid-Holland 1862— 77, der Gedeputeerde Staten 1865—74, van den Gemeenteraad van 's Gravenhage, Minister van Financiën 1874—77, geboren

•) Hij huwde ten tweede male met Jonkvrouw Pauline Henriette Maria van der Heim (zie 7), en ten derde male met Jonkvrouw Marianne Catherine van Hogendorp.

Sluiten