is toegevoegd aan uw favorieten.

Cocktails

Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

12

1 Eetlepel Vermouth (Ital.)

1 Eetlepel Angostura.

Verder aanvullen met gemalen ijs en water. .

Serveeren met drinkhalmen.

13. Ice breaker.

Doet in een kelkglas:

2 Eedepels Citroensap

2 Eedepels geschrapt ijs 2 Eedepels Absinth 1 Eetlepel Citroen-siroop. Verder aanvullen met mineraalwater.

14. Imperial Opal.

Doet in den shaker: 73 Pijpglaasje Absinth j/> Pijpglaasje Anisette Y2 Pijpglaasje Chartreuse. Eenige stukjes ijs. Goed schudden. Opdienen in een Champagneglas, ook het ijs. Besprenkelen met eenige druppels Crème de Rose. Serveeren met drinkhalmen.

15. Milo.

Behandelen als recept No. 2. Alleen hierbij nog 1 Cognacglaasje Cognac voegen.

16. Outbreak.

Vult een cocktailglas:

met Absinth of Anisette 34 niet Marasquin

1 Eetlepel Advocaat

6 Spritsen Angostura.

Whisky „BLACK & WHITE" 10 years old

12