is toegevoegd aan uw favorieten.

Cocktails

Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

21

47. Ananas Bowl.

Doet in den Bowlhouder:

1 Rijpe, geheel geschilde en goed afgewasschen Ananas

1 Flesch Ananas- of Suikersiroop J4 Flesch Arak

2 Flesschen Moesel-, Rijn- of Witte Bordeaux-wijn

2 Syphons spuitwater.

Behandeling:

Zet de bowlhouder daarna op een koele plaats in een kleine houten kuip, welke geheel met ijs gevuld is. Na een klein uur kan de bowl op de volgende wijze geserveerd worden. De ananas wordt er uitgehaald en in gelijke schijfjes of blokjes verdeeld, waarna in elk bowlglas één of meer stukjes worden gedaan. Verder de glazen volschenken met de koude bowl.

ATTENTIE.

De volgende Bowl's worden eveneens alle op een koele plaats in een kuip met ijs gezet, wat ik in de volgende recepten omzetten zal noemen.

48. Ananas Champagne Bowl.

Behandelen als recept No. 47, inplaats van 2 syphons spuitwater, neemt men 2 flesschen Champagne. Bij voorkeur doet men deze even voor het serveeren in den bowl.

Whisky „BLACK & WHITE" 10 years old