is toegevoegd aan uw favorieten.

Cocktails

Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

Juleps

536. Inleiding.

Volgens de oude methode worden de Juleps bereid met Minthblaadjes, welke met wijn, evenals de Waldmeisterbowl, getrokken worden. De geur is werkelijk sterker dan bij onderstaande recepten, welke door mij als de nieuwe methode betiteld wordt. Daar de smaak van beiden ongeveer dezelfde is, vond ik het beter de nieuwemethode te publiceeren, daar deze voor Café's en Bar's de meest practische is, en staan deze met N. M. bij de recepten gemerkt. '

Ten slotte zal ik nog eenige recepten 'opgeven volgens de oude methode, die voor partijen zeer geschikt zijn, en staan die met O. M. bij de recepten gemerkt.

537. Aananas Julep. N. M.

Doet in een Champagneglas: 1 Likeurglaasje Crème de Menthe

Wijnand Fockink 1 Pijpglaasje Ananassiroop Eenig Ananassap, een schijf Ananas, goed fijn gehakt

1 Eetlepel geschrapt ijs. Aanvullen met Mineraalwater of Champagne.

Goed roeren.

Met eenige vruchtjes garneeren, en met eenige Minthblaadjes versieren.

Whisky „BLACK & WHITE" 10 years old