is toegevoegd aan uw favorieten.

Cocktails

Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

180

613. Holiday Punch. Koud

1 Portglas Tokayerwijn

5 Druppels Cognac

5 Druppels Benedictine D.O.M.

5 Druppels Witte Curacao. In Bowlglas doen en aanvullen met Champagne en Mineraalwater en een weinig geschaafd ijs. Tevens eenige schijfjes Citroen, Sinaasappel en Ananas.

614. Hot Milk Punch.

4 a 5 Klontjes Suiker worden in heete melk opgelost. Voegt hierbij:

1 Cognacglaasje Cognac

1 Cognacglaasje Rum x/2 Cognacglaasje Orange Curacao

Wijnand Fockink. Verder onder voortdurend roeren heete melk bijschenken.

615. Holland Punch. Warm.

4 a 5 Klontjes Suiker in heet water oplossen

1 Geneverglas Oude Genever 1 Geneverglas Hollandsche Brandewijn Wijnand Fockink. En verder met heet water aanvullen.

616. Konings Punch. Koud.

De Konings Punch is volgens mijn berekening voor 16 personen. Moet, evenals verschillende Bowls, eenige uren te» voren bereid worden en op koele plaats

Whisky „BLACK & WHITE" 10 years old