is toegevoegd aan uw favorieten.

Cocktails

Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

223

779. Aardbeienijs.

2 Pond rijpe aardbeien worden goed Schoongemaakt en daarna tot puré gewreven en met een

34 pond Vruchtensuiker, een

34 pond Witte suiker en een

34 Liter water te zamen in een pan op ,

vuur gezet en tot kookpunt gebracht.

Daarna afnemen, koud laten worden.

Vervolgens in de vriesbus.

780. Abrikozenijs.

Behandelen als recept No. 779; neemt echter in plaats van 2 pond Aardbeien, 234 pond rijpe Abrikozen.

781. Ananasijs.

Doet in een bolvormige pan:

6 Eierdooiers en 3 ons suiker, dit goed

roeren.

Waarna men onder voortdurend roeren het sap van een heelen Ananas er langzaam bijvoegt, met een halven liter water, welke vooraf gekookt heeft en roert alles nog eens goed. Is dan gereed voor de vriesbus. N.B. Men kan ook de Ananas tevoren goed gaar laten koken met 1J4 liter water, doet er dan echter inplaats van

3 ons, 1 pond suiker in. Dit af laten koelen en in de vriesbus doen.

Whisky „BLACK 6 WHITE" 10 years old