is toegevoegd aan uw favorieten.

Cocktails

Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

253

910. Jeanette-I Js Punch.

2 Eetlepels Pistazienijs

1 Likeurglaasje Crème de Noisette. Wordt met 1 Portglas Zoete Hongaarsche Wijn en verder met Mineraalwater bijgevuld.

Met Sorbedepel tot één geheel vermengen.

911. Kersen-Ijs Punch.

234 Eetlepel Kersenijs

1 Pijpglaasje Kirschwasser Ongeveer 12 Rijpe Kersen

1 Pijpglaasje Cherry Brandy. Met Sherrywijn bijvullen. Met Sorbedepel een weinig vermengen.

912. Klaus-IJs Punch.

2 Eetlepels Vanille-ijs

1 Cognacglaasje Batavia Arak

Wijnand Fockink 6 Druppen Angosturabitter. Met Witte Wijn bijvullen. Met Sorbetlepel tot één geheel vermengen.

913. Louisette-IJs Punch.

234 Eedepel Citroenijs 1 Cognacglaasje Rum. Met Roode Bordeauxwijn bijvullen. Met Sorbetlepel tot één geheel vermengen.

Whisky „BLACK G WHITE" 10 years old