is toegevoegd aan je favorieten.

Warenwet 1919, S. No. 581

Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

— 144 —

het sap van hoofdzakelijk zoete appelen uit te dampen tot stroopdikte.

6. Rinsche of aure appelstroop het product verkregen door het tot stroopdikte uitgedampte sap van appelen te mengen met uitgedampt beetwortelsap of met zetmeelstroop of met een mengsel dezer beide laatste grondstoffen. Het is geoorloofd aan de appelen 20 procent peren toe te voegen.

7. Vruchtenmoes een mengsel van tot moes gebrachte vruchten en suiker.

8. Vruchtenpuree een product verkregen door vruchten tot moes te brengen en al of niet uit te dampen.

3. Aangeduid moet worden met den naam :

1. Vruchtensap het vloeibare product verkregen uit vruchten.

2. Vruchtensiroop of vruchtenstroop een mengsel van vruchtensap en suikeroplossing.

3. Vruchtensaus een vruchtensiroop waaraan per 100 gram ten hoogste 0.3 gram agar-agar en een geringe hoeveelheid eener onschadelijke kleurstof is toegevoegd.

4. Vruchtenlimonadesiroop of vruchtenlimonadestroop een vruchtensiroop waaraan citroenzuur of citroensap is toegevoegd.

5. Sorbet een vruchtenlimonadesiroop waaraan per 100 gram ten hoogste 0.2 gram agar-agar is toegevoegd.

6. Limonadesiroop of limonadestroop een product bereid uit suikeroplossing, natuurlijke vruohtenessence en citroenzuur, citroensap of melkzuur.

7. Alcoholvrije likeur een limonadesiroop waaraan water is toegevoegd.

8. Limonettesiroop of limontttestroop een limonadesiroop, waarin de suiker ten deele is vervangen door zetmeelstroop, terwijl het citroenzuur, het melkzuur of de citroensap geheel of ten deele mag vervangen zijn door wijnsteenzuur en de natuurlijke vruchtenessence door kunstmatige.

9. Alcoholvrije limonettelikeur een limonettesiroop, waaraan water is toegevoegd.

10. Limonade gazeuse een limonadesiroop, waaraan water en koolzuur is toegevoegd.

4. Waren, die in eigenschappen of uiterlijk voorkomen gelijken op een der waren in de artikelen 2 en 3 genoemd en ten doel zouden