is toegevoegd aan uw favorieten.

Succes in de bakkerij

Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

MELKBROOD I.

Deeggewicht bij verwerking van 1 baaltje è 50 kg. Wessanen’s tarwebloem A, indien volle melk wordt gebruikt.

Deeggewicht Af te wegen voor

Liters melk s. gew. melk brood van Brooduitkomst

1.0315 4 ons g ons

grammen grammen

27 79.65 415 835 95.-

71 Yt 80.16 417'A 840 95.-

28 80.65 420 845 95.-

28lA 81.25 422)4 850 95-

29 81.80 425 855 95.-

29\4 82.30 421)4 860 96.-

30 82.80 430 865 96.-

30 \4 83.30 432)4 870 96.-

31 83.80 435 875 96.-

31 \4 -84.30 437V2 880 96.-

32 84.80 440 885 96.-

32 \4 85.30 442H' 890 96.-

33 85.80 445 895 97.-

3314 86.30 447}4 900 97 -

34 86.80 450 905 97.-

Deegsamenstelling:

50 kg. Wessanen’s tarwebloem Sterpatent of A.

28 I. melk 0.8-1 kg. gist 1-1.2 kg. zout

1 kg. bankmeel.

Hierbij kunnen de rijstijden desgewenscht iets langer worden gehouden.

De beste resultaten verkrijgt men met min. 30 I. gekookte melk. Indien melkpoeder wordt gebruikt, dan 30 I. water plus 3.42 kg melkpoeder nemen. Verder als bij waterbrood aangegeven.

Ook niet te vol in den ovenII