is toegevoegd aan je favorieten.

Intieme revue

Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

zegd dat ik höögere verwachtingen van een huwelijk had dan een misselijke oliebron, en mijn Papa, die eigenlijk maar zoo'n beetje in het wilde weg wat had gezegd, redde zijn figuur door te zeggen: ,,Zwijgl", en ik zei dat mijn Papa een souteneur was, en mijn Papa verslikte zich in zijn rook, en ik dreigde met hysterie, en toen liet ie Desmond met een vloek schieten omdat 't onverkwikkelijk werd.

Maar bij de eerste de beste gelegenheid stond ie weer voor mijn neus.

Ik was langzamerhand erg koud geworden, en toen ie z'n hoed stond af te nemen op een hockeywedstrijd waar ie was omdat ie wist dat ik er was, ging ik met mijn rug het achterste voren over een hekje hangen om hem niet te zien. Na afloop echter zat ie me stralend op te wachten achter de kachel in het clubgebouw. En hij zei dat ie me thuis zou brengen, en ik zei dat ik niet naar huis ging maar naar Betty, en hij ging mee naar Betty, die er niet was, en van Betty naar Gravin Knal, die toen al dacht dat het er door was (onze verloving), en van daar met de kous op m'n kop naar huis, mèt hèm, wat als gevolg had dat ie bleef dineeren bij mijn verrukte Papa, die hem natuurlijk weer dadelijk met vergulde oogen neerzette naast mij in bruin velours en bloedkoralen.

Nu zou ik al die kleine, persoonlijke dingen niet zoo uitspinnen als ik er niet mee wilde zeggen dat alles veel normaler zou zijn verloopen als mijn verblinde vader me niet aldoor met Desmond aan mijn hoofd had gezeurd, waardoor ik overspannen raakte en er iets gebeurde dat de vrouw van de Waalsche