is toegevoegd aan je favorieten.

Intieme revue

Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

Desmond zat dus gedurende de lente veel op tennisvelden ter vermagering met een matig succes van een ons per week. En toen het weer zachter werd, trok hij z'n pantalon uit en ging khaki shorts koopen. wat hem niet flatteerde door 't dikke model van z'n zichtbare knieën, wat ik 'm zei, waar ie zich niets van aantrok.

Maar later heeft hij spijt gekregen toen het te laat was en hij de orde van St. Jaguar reddeloos verloren had, wat altijd het geval is als je niet doet wat een ander zegt.

Nu heeft Desmond uit den aard der zaak als diplomaat een uiteenloopende loopbaan op de gekste ambassades, waardoor ie eens, tegen Pinkster, met een gesloten actetasch naar Spanje moest, waar het spaak is geloopen door zijn meegenomen shorts, waarin ie ieder oogenblik stond te tennissen als ie vrij was, wat ie bijna altijd was, omdat de meeste ambassades met vacantie waren.

Desmond, die een breed karakter heeft, werd intusschen groote vrienden met iedereen, en ging logeeren bij Spaansche families met een racket en de eeuwige shorts in een koffertje.

En er zijn natuurlijk wel kampioenen in Spanje, maar die waren allemaal weg, net als de ambassades, en zoo kwam het, dat Desmond in het land der blinden tenniste als een ster van het zuiverste kaliber en gevierd werd als Lilian Harvey zelf.

En zoo kwam het ook, dat ie 't land en de zeden en de dranken leerde kennen als zijn zak, op èèn drank na, die ze geheim hielden, omdat ie een uitvinding