is toegevoegd aan uw favorieten.

Intieme revue

Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

en een dame met handschoenen tot over haar elleboog.

Wat later in alle kranten heeft gestaan. Wat heel erg was.

En de orde van St. Jaguar, waar ie zich wekenlang op had zitten spitsen, heeft ie natuurlijk niet gekregen. Waarmee ik maar zeggen wil, dat mijn weg met hem over doornen gaat.

Een mensch kan niet van eeuwigheid tot zaligheid blijven uitstellen, en toen Desmond, terwille van mij zes maanden lang had gevochten tegen het vet met een theoretisch succes van eenige onzen, kon ik de kaartjes niet langer tegenhouden. Ze gingen dus in zee, en ik ging met Mama naar Jean Paulet in de Rue de Rivoli omdat ik niets meer had om aan te trekken, en toen ik terug vloog stond Desmond sprakeloos van geluk op het veld, en mijn kleeren volgden als ijlgoed per spoor, wat twee dagen voor de ontvangdag was.

Dien avond nam ie me mee naar iets goeds, en we verdwenen voor de pauze naar iets anders, waar Chineesche muziek was, die uit een houtje komt, en waar gele lantarentjes brandden met nagemaakte draken, en Desmond begon over de toekomst, en ik begon over het verleden en zei mat dat alle mannen er een hadden, en Desmond zei, dat mannen anders zijn dan vrouwen, wat iedereen weet, en hij staarde en glimlachte, waardoor de weg geëffend werd tot een zeker wantrouwen, en de dag daarna,