is toegevoegd aan je favorieten.

Tusschen potten en pannen

Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

benedenkamers genomen en de rest maar afgesloten, na overal de gezelligste meubels uitgesleept te hebben. Met hetgeen ik van huis meenam, is het nu werkelijk nogal genoegelijk geworden en zelfs Sally, mijn trouwe slavin, zegt: „it is looking brightl”

Jij prijkt op den monumentalen schoorsteen met Vader en de kiek van Middellandje met alle internen. Jullie verzinken eenigzins in het nietl

Maar ik dwaal leelijk af. Na alle beprekingen, die niet zonder weerwoorden van Vader’s kant verliepen — (daar deze het niet prettig vond, dat ik ganschelijk van huiselijk verkeer uitgeschakeld was en Mr. S. op dat punt niet te vermurwen viel), gingen wij gezamenlijk mijn home en dat der honden bezichtigen. Lot geef geen gil 1 Ik slaap in een „fourposter” 111 Weet je nog, hoe wij verleden jaar bij tante Emma gelachen hebben en angsten uitstonden, toen jij als een aap aan dien beddekwast rondzweefde en het hemeltje begon te kraken? Ik moest er direct aan denken, toen ik het ding aanschouwde. Ik kan er wel zes keer in!

Alles wat des honden is, is perfect. Ik zal daar straks verder over uitweiden. Het zijn schatten! Alles, hokken en wat er verder voor hun onderhoud noodig is, is volmaakt. Verder zagen wij de stallen, waar zes jachtpaarden staan en vooral Vader zichtbaar genoot en op dreef geraakte met Mr. S. Zij verdiepten zich zóó in jachtverhalen, dat ik vrijwel vergeten werd en het Vader’s tijd was om te gaan, voor wij het wisten.

Het was even een lam moment.