is toegevoegd aan je favorieten.

Teddy's boek

Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

„Ik breng hem mee thuis," schreef mevrouw M'Alister verder. „Hij kan voorloopig niet naar het kamp teruggaan en heeft volgens den dokter behoefte aan een flinken rusttijd, 't Schijnt dat hij wat veel van zijn krachten gevergd had. Als 't kan, gaan we de volgende week op reis, en kun je ons tegen den 28sten verwachten."

Hope deed dien heelen dag neuriend haar werk en zelfs Phebe was in een beminnelijker stemming dan gewoonlijk. Allyn beschouwde de zaak van een materialistisch standpunt.

„Prettig dat Oom Archie beter wordt, dan kan hij me weer een spoortrein meebrengen."

Twee dagen lang leefde het doktersgezin in stralenden zonneschijn. Toen pakten de wolken zich weer samen, 't Was Zaterdagmiddag. Theodora zat op haar kruk in mijnheer Huntingtons kantoor. Huug was op 't voetbalveld en Hope had Allyn mee naar de stad genomen om een paar inkoopen te doen, terwijl op het grasveld, aan den westkant van het huis, Phebe en Isabel St John aan het tennissen waren, luid kibbelend over de gemaakte punten. In buis aan zijn lot overgelaten, wierp Will ongeduldig zijn boek neer, greep zijn krukken en liep naar de schuur waar dr. M'Alister een oude tuigkast voor hem had