Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

lijksch leven, door Prof. Dr. J. Orth en Prof. Dr. E. Grawitz.

II. De Hygiëne der Longen in gezonden en zieken toestand, door Prof. Dr. L. Schrötter von Kristelli, Directeur van de derde medische kliniek der Universiteit te Weenen. Met 9 illustraties.

III. Sexueele Hygiëne voor Mannen, door Prof. Dr. Max gruber, Directeur van het Hygiënisch Instituut der Universiteit te München. Met 2 gekleurde platen.

IV. Gezonde Kleeding, door Prof. Dr. H. Jaeger, Hoogleeraar in de hygiëne aan de Universiteit te Straatsburg. Met meer dan 80 illustraties in en buiten den tekst.

V. De Hygiëne van Huid, Haren en Nagels. De Zorg voor ons Uiterlijk, door Dr. E. Riecke, Privaat-docent voor huidziekten aan de Universiteit te Leipzig. Met 10 illustraties, voor 't meerendeel buiten den tekst.

VI. De Hygiëne van Neus, Keel en Strottenhoofd in gezonden en zieken toestand, door Dr. D. Neumayer, Privaat-docent voor keelziekten aan de Universiteit te München. Met 4 illustraties tusschen den tekst.

VII. De Hygiëne van het Zenuwleven in gezonden en zieken toestand, door Prof. Dr. A. Forel te Chigny. Met 14 illustraties in en buiten den tekst.

VIII. De Ziekten der Stofwisseling, door Prof. Dr. A. Dennig te Stuttgart.

Met 6 illustraties in den tekst.

IX. Hoe wij door Licht, Lucht en Gymnastiek gezond kunnen blijven, door Dr. P. Jaerschky.

Met 7 illustraties in en buiten den tekst.

X. Het Ontstaan en Voorkomen van Lichamelijke Misvormingen, door Prof. Dr. F. Lange en Dr. J. Trumpp te München.

Met meer dan 100 illustraties tusschen den tekst.

Sluiten