Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

gevulde tomalen, kabinetpudding, kruisbessen en kwetsencompóte.

5. Erwtensoep met sago, koolraap, aardappels in de schil met boter, eiergerecht, sla, vruchtentaart, kersen- en bessencompöte.

6. Qerstesoep, gevulde kool met roomsaus, risotto en aardappelballetjes, sla, gerezen tulband en gebrande roomsaus, aardbeien- en peren-compöte.

7. Tuinkerssoep, spinazie met gepofte aardappelen, sla, pap van grahammeel, kwetsen- en rhabarbercompóte.

sla, griesmeelpap, abrikozen en boschbessencompóte.

5. Sagosoep, Beiersch kruid, kastanje- en aardappelpurée, hangop, appel- en roode boschbessengelei.

G. Boonensoep, kool met gebakken aardappels, eierstruis, sla, hazelnotentaart, kweeën- en braambeziëncompöte.

7. Erwtensoep met rijst, mierikswortel en gebakken aardappels, maccaroni, flensjes, appel- en perzikken-compóte.

Dergelijke voorname menu's heeft ook D u j a r d i n B e a u m e t z als verleidelijke voorbeelden samengesteld.

Sluiten