Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

VERSCHE GROENTEN. '87

56. Spinazie. 187

.57. Witte /tooi. 187

58. Savoyekool en boerenkool. ,187

,59. Roode kool. 188

60. Bloemkool. • 188

61. Spruitjes. '88

62. Hutspot. .188 6.3. Andijvie, Salade, Cichorij, Brusselseli l.of, Prij,

Selderij. Uien, Raapstelen, Knollen, Koolraap,

Schorseneeren. . 188

64. Worteltjes en erwten. . 189

65. Dikke boonen. . '89

66. Versche snij boonen. .189

67. Peulen. 189

68. Zuring. .189

69. Rhabarber. '89

70. Salade. . .190

/•. INGEMAAKTE EN GEDROOGDE GROENTEN. 190

71. Zuurkool. '90

72. Ingemaakte Snjboonen. 190 7.1 Raapstelen. '9' 74. Witte of bruine Boonen. Linzen. .192

G. MEELSPIJZEN. 192

7.5. Pannekoeh. .192

76. Oliekoeken. . '92

77. Rijstebrei. . ■ 193

78. Gekookte Rijst of Gort. '93

79. Rijstkoek. . • 193

80. Haverdegort. . '94

81. Macaroni. .194

H. MELK- EN EIERSP/JZEN. 194

82. Lammetjespap. .194 8-1. Gerstepap met pruimen. . '94

84. Bier pap. ... 195

85. Roereieren. ' 95

86. Spiegeleieren. . 195

87. Spekstruif. ■ ■ ■ 195

Sluiten