Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

Fig. 4), dikke lippen; de onderkaak steekt een weinig vooruit.

De vrouw, met wie hij leefde, dwong hij tot prostitutie en hij maakte er zijn werk van de mannen, die door zijn bijzit binnen de woning waren gelokt, geld af te persen, hetzij door bedreiging met moord, hetzij door bedreiging met openbaarmaking.

Hij is een gevaarlijk individu, brutaal, woest en zeer zenuwachtig. Op den linkeronderarm droeg hij eene tatoeage (2), die moest voorstellen het beeld der vrouw, met wie hij leefde, de letters, daarbij geplaatst, zijn de beginletters van haar naam en voornamen.

No. 3. A. F. W. W., oud 19 jaar. Buiten echt geboren ; op 1 o-jarigen leeftijd werd hij in een rijksopvoedingsgesticht geplaatst.

Na zijn ontslag leidde hij een misdadig leven en onderging een vonnis terzake diefstal. In het vorige jaar diende hij, om zich te wreken op een paar kameraden, die hem buiten een voordeelig zaakje hadden gehouden, tot verklikker en zijne aanwijzingen waren oorzaak, dat de hand kon worden gelegd op een bende inbrekers.

In den laatsten tijd tracht hij in kennis te komen met pederasten. Hij geeft zich aan hen over of perst hun geld af onder bedreiging met openbaarmaking.

Hij draagt tatoeages op den rug der linkerhand (3), om den linkerpols (3a), op den rug der rechterhand (3b), op den linkeronderarm (3c) en op den rechteronderarm (3d).

Sluiten