Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

der in- en uitgevoerd wordende goederen te doen, rechten te betalen en alle formaliteiten met de heffing van in- en uitvoerrechten en accijnzen verband houdende, te verrichten: de ontvanger van Muntok: te Toboali en te Djeboes en de ontvanger van Pangkalbalam te Koba en te Soengaiselan (Stbl. 1910 No. 632, Ten derde).

Westerafdeeling van Borneo. De ontvanger te Pontianak kan vergunning verleenen om aangifte der in- of uitgevoerd wordende goederen te doen, rechten te betalen en alle formaliteiten, met de heffing van in- en uitvoerrechten verband houdende, te verrichten te Kwala Mampawa. (Stbl. 1906 No. 240, Ten eerste).

De fde ontvanger der in- en uitvoerrechten en accijnzen te Ketapang kan vergunning verleenen om aangiften van de in- en uitgevoerd wordende goederen te doen, rechten te betalen en alle formaliteiten, met de heffing van in-en uitvoerrechten verband houdende, te verrichten te Soekadana (Stbl. 1911 No. 273, Ten eerste).

De ontvanger der in- en uitvoerrechten en accijnzen te Pamangkat kan vergunning verleenen om aangiften van de in- en uitgevoerd wordende goederen te doen, rechten te betalen en alle formaliteiten, met de heffing van in- en uitvoerrechten en accijnzen verband houdende, te verrichten te Selakau (Stbl. 1911 No. 241, Ten derde).

Zuider- en Oosterafdeel ing van Borneo (zelfbesturende landschappen) (') Kantoren zijn gevestigd aan de Kota Waringin-rivier en te Soekamara (afdeeling Sampit), Kota Baroe en Pasir (Krokot) (afdeeling Pasir en de Tanah Boemboe), Balik Papan, Samarinda, Tandjong Redeb (Beraoe of Ooenoeng Taboer) en Tandjong Seilor Boeloengan) (afdeeling Koetei en de Noord-Oostkust van Borneo) (Stbl. 1901 No. 410, Ten tweede, § I, Stbl. 1905 No. 597, Ten eerste, Stbl. 1906 No. 176, Ten eerste en Stbl. 1910 No. 252).

(') Deze zelfbesturende landschappen zijn : Kota Waringin, Pegatan en Koesan, Tanah Boemboe, Pasir, Koetei, Goenoeng Taboer, Sambalioeng en Boeloengan der residentie Zuider- en Oosterafdeeling van Borneo.

Sluiten