is toegevoegd aan uw favorieten.

Eerste deel. Catalogus van eene collectie schilderyen, beeldwerk en [...] teekeningen [...] nagelaaten door [...] Simon Fokke [...] kunstgraveerder, het welke verkogt zal worden door de makelaars, Philippus van der Schley [...] en Nathanaël Belli. Op maandag den 6 december 1784 [...] ten huize van Arnoldus Dankmeyer en zoon

Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

TEEKENINGEN: 7^3

N°' luchtig gewaflehen met Sapverwen, door P. van Loo.

aSo Een Amftel-Gezicht, zynde een Winter,de ' voorgrond is geftoffeerd met twee Schaatferyders, en verder op de Rivier, een Arrefleede en Schaatferyders, met dito, door de Oude Rutgers, en geftoffeerd door L. Bakhuizen.

381. Een Arcadiefch geftoffeerd Landfchap,ïuchtig met de pen en een weinig gecouleurd, na PouJJin, door Abr. Genoels.

382. Twee ftuks, Bergachtige Landfchappen, in 't eene ziet men een groote Waterval, mee Waterverwen zeer kragtig gefchilderd, door G. van Bat tem.

383. Een Rotsachtig Landfchap, met een Brug en eenige Gebouwen, geeftig geftoffeerd, met de pen en gecouleurd, door P. Bril, en een Land- en Wate- Gezichtje, door P. Breugel. famen twee ftuks.

384. Twee hoog Bergachtige Landfchappen, fraay geftoffeerd, met de pen en Sapverwen, door P. Bril.

385. Een hangend Haasje, waar by een Patrys en een Valkenkap, fraay gemodeld op Papier, door Jan fVenix.

386. Twee ftuks, zynde hooge Bergachtige Landfchappen, fraay van Licht en Donker, en kunftig met de pen en Sapverwen, door de^ Oude Liender.

E 5 No.387