3. De secretaris van de ondernemingsraad treedt op als secretaris van de overlegvergadering, tenzij de ondernemer en de ondernemingsraad te zamen een andere persoon als secretaris aanwijzen. 4. De agenda van de overlegvergadering bevat de onderwerpen die door de ondernemer of door de ondernemingsraad bij de secretaris voor het overleg zijn aangemeld. 5. De ondernemer en de ondernemingsraad maken gezamenlijk afspraken voor de gang van zaken bij de overlegvergadering. Deze afspraken kunnen onder meer betrekking hebben op: a. de wijze van bijeenroepen van de overlegvergadering; b. het opmaken en het bekendmaken aan de ondernemer, de leden van de ondernemingsraad en aan de andere in de onderneming werkzame personen van de agenda van de overlegvergaderingen; c. het tijdstip waarop de ondernemer, de leden van de ondernemingsraad en de andere in de onderneming werkzame personen uiterlijk in kennis dienen te worden gesteld van de agenda, welk tijdstip niet later kan worden gesteld dan 7 dagen vóór de vergadering, behoudens in spoedeisende gevallen; d. het vaststellen en bekendmaken aan de ondernemer, de leden van de ondernemingsraad en aan de andere in de onderneming werkzame personen van de verslagen van de overlegvergaderingen. Bij gebreke van overeenstemming tussen de ondernemer en de ondernemingsraad beslist de bedrijfscommissie. 6. Ten aanzien van een overlegvergadering zijn voorts de artikelen 16,17 en 22, eerste lid, van overeenkomstige toepassing, met dien verstande dat het uitnodigen van deskundigen ook kan geschieden door de ondernemer. Bij bezwaar van de ondernemer of van de ondernemingsraad tegen het uitnodigen van een deskundige beslist de bedrijfscommissie. Wanneer een deskundige is uitgenodigd en de ondernemer of de ondernemingsraad daartegen bezwaar heeft gemaakt, wordt het betrokken onderwerp, hangende de beslissing van de bedrijfscommissies, niet behandeld, tenzij de ondernemer of de ondernemingsraad van oordeel is dat de behandeling niet kan worden uitgesteld. In het laatste geval wordt, wanneer de bedrijfscommissie het bezwaar verworpen heeft, het betrokken onderwerp zo spoedig mogelijk opnieuw op de agenda geplaatst en in tegenwoordigheid van de deskundige behandeld. De kosten van het uitnodigen van een deskundige komen steeds ten laste van de ondernemer.

Artikel 23b

1. Tijdens een vergadering als bedoeld in artikel 23 kunnen zowel door de ondernemer als door de ondernemingsraad besluiten worden genomen. 2. Een overlegvergadering wordt door de voorzitter geschorst, wanneer de ondernemer of de ondernemingsraad ten aanzien van een bepaald onderwerp afzonderlijk beraad wenselijk acht.

Artikel 24

1. In de in artikel 23 bedoelde vergaderingen wordt ten minste tweemaal per jaar de algemene gang van zaken van de onderneming besproken. 2. Indien de onderneming in stand wordt gehouden door een naamloze vennootschap of een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zijn bij de in het eerste lid bedoelde besprekingen de commissarissen van de vennootschap, als die er zijn, dan wel een of meer vertegenwoordigers uit hun midden aanwezig. Wordt ten minste de helft van de aandelen van de vennootschap middellijk of onmiddellijk voor eigen rekening gehouden door een andere vennootschap, dan rust de hiervoor bedoelde verplichting op de bestuurders van de laatstbedoelde vennootschap, dan wel op een of meer door hen aangewezen vertegenwoordigers. Wordt de onderneming in stand gehouden door een vereniging of een stichting, dan zijn de be-