Q°. Het nummer des ketels, of van de ketels, Welke ge~ bezigd zullen worden tot liet koken van het aftreksel en het bereiden der bieren;

Het uur dat men beginnen zal het meel in de roerkuip te beslaan;

8°. Het uur dat de bewerking in de roerkuip zal wezeii afgeloopen;

9°. liet al of niet bezigen van meel of gebrokene granen in de ketels;

jo°. Het soort van bier dat men voornemens is te maken ;

Ii°. Het uur dat het laatste kooksel der bieren zal eia* digen ;

12°. En eindelijk het uur waarop de tonning of vating z.al worden aangevangen en het uur waarop dezelve zal zijn afgeloopen.

Voor diè brouwerijen, wolke meer dan e.°ne roerkuip hebben, zullen door de Generale: Directie der Indirecte Belastingen de vcreischte bepalingen kunnen gemaakt worden y, ten einde van de latitude, bij het 6de lid der bovenstaand® aangifte Jeu fabrijkanten gelaten , om niet alle roerküipen aaa te geven, ^een misbruik worde gemaakt.

Ook wanneer lokale en bijzondere omstandigheden sommige bvouwers hinderlijk zouden mogen wezen in het steeds gebruiken der roerkuip , in verband met hunnen aanslag en het principe vsn de belasting, zal de Generale Directie, deze omstandigheden in aanmerking ntsruehde, tevens toeven, daü het evengedachte principe, om van de gebruikt Wordende ruimte den impost te heffen, in deszelfs volle kracht gehand™ haafd worde.

Art. 53.

JRabat op de ruimte der roerlu/pen.

Bij den aanslag der resten, naar gelang yaü liet gebrüik

Ga d«È