is toegevoegd aan uw favorieten.

Staatsblad van het Koningrijk der Nederlanden, 1822, 01-01-1822

Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

Jiaraques ; en wijders, langs den weg naar Stavelot, loopende door het dorp la Newille, tot aan de stad Stavelot voormeld.

Van daar langs den weg naar en tot aan het dorp Soumagne ; van hetzelve, langs dien naar en tot aan dat van Waurangras; van dit langs den weg naar en tot aan het dorp Wane, voorts langs die naar en tot aan het dorp Lespineux ; van dit dorp, langs den weg naar en tot aan dat van Thigeorwille; en van het laatstgemelde, langs den weg naar en tot aan hst dorp Grand Halloux.

LUXEMBURG.

Van daar langs de rivier de Salm, zuidwaarts, tot aan de stad Viel-Salm; verder, langs dezelve rivier, tot aan het dorp Salm-Chateau/ vervolgens, langs den weg naar en tot aan het dorp Cineux; van dit dorp, langs dien naar en tot aan dat van Bovigny; eu van dit laatste, langs den weg naar en tot aan het dorp Courtil.

Van daar langs den weg, loopende ten noordoos- ' ten, langs het bosch van Ponpai, naar en tot aan het door Halcoureux; van hetzelve, langs den weg naar en tot aan dat van Goucy; en van dit dorp, langs den weg, kruxssende, bij den molen van Gouvy de rivier de Qurte, naar en tot aan het dorp Limvierlé.

Van daar, langs den weg naar en tot aan het cZorp

D