is toegevoegd aan uw favorieten.

Staatsblad van het Koningrijk der Nederlanden, 1822, 01-01-1822

Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

'de Moulin, en deze volgende tot aan Let dorp Haut le Wastia, den papiermolen regts latende liggen.

Van daar, door den weg genaamd Floyé, langs het land van Molembia naar Salet.

Van daai-, volgt de weg die voorbij de pachthoeve loopt, latende den weg naar Sosoie links, en dien naar Bioulx, regts, dwars door en langs het bosch Maharenne, tot aan de beek Maredloux, bij de smederij, toebehoorende aan den heer Bauchan, Waar de genoemde weg over de beek gaat, vervolgens opwaarts, van die beek tot aan den molen van Finallé of Furneaux, than9 bewoond door den heer Fauconnier.

Van daar, langs den weg die het dorp Finalle doorkruist, tot aan den weg van Philippeville naar Namen , langs dien weg . latende links de pachthoeve van Fraire, tot aan de laan, welke van Beesmeree naar Oret leidt, door deze laan en den weg van Corroy, langs het bosch van de gemeente Mettel, en achter de huizen van den heer Farmentier en Josephine Tayenne, naar Coroy.

Van daar , volgt de weg welke leidt naar het dorp Morialmé, latende regts den weg naar Oret, het Houten Kruis en de Icapel van Notre- Dame de T-Valcourt, langs den muur van de warande des kasteels en volgende den weg tot aan het dorp Laniffs in het dorp Morialmé, de molenbeek naast de brouwerij van Pierard, dwars overgaande, en den weg