is toegevoegd aan uw favorieten.

Staatsblad van het Koningrijk der Nederlanden, 1822, 01-01-1822

Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

De groote weg over <le poppe, coürantepaal, hbngelo 9 delden en GOOR en voorts langs den nieuwen dijk of weg, of langs de'herberg den pot, naar en op markulö.

De groote weg over losser, oldenzaal, en vervolgens alle diezelfde routes, welke voor de transporten over denekamp en oldenzaal zija voorgeschreven.

De groote weg over losser en oldenzaal, door de buurschap saasveld, tot aan de vaart bij het Loo, 0111 aldaar te worden ingescheept of overgeladen , en vervolgens langs dit vaarwater en de Regge naar en op de nieuwe brug.

De gvoote weg over losser , Coürantepaal en hengelo, tot aan karetsvaart, het kattelaar, het kotte, het exoo, het RijssEnsCHe Veer, het boómkótte of den schu1lenburg, om op een dezer zevén laatstgenoemde plaatsen te worden ingescheept of overgeladen, en vervolgens langs de rivier de Regge , naar en op de nieuwe brüo.

De groote weg over losser, coürantepaal , hengelo, deldén en goor, en voorts langs den nieuwen dijk of Weg, of langs de herberg den pot, naar en op markulo.

De groote weg over losser, ensciie'É, Hengelo, borne en almelo, om ter laatstgenoemde plaats te worden ingescheept of overgeladen, en vervolgens langs de rivier de regge, naar en op de nieuwe brug.