is toegevoegd aan uw favorieten.

Staatsblad van het Koningrijk der Nederlanden, 1822, 01-01-1822

Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

De groote weg van longwy (Frai.krijk) naai- ari.on , over aubange, bascharage en difffrt.

De weg van malmatson (Frankiijk) naar arlon, door het bosch van gueville , en de gemeenten van st. maid, oud virton, virton, etiié , st. leger en chatillon.

De weg van montmedy (Frankrijk), loopende van thonnelalong op arlon , langs liet bosch, genaamd du rentier, latende ter regter- het dorp dampecourt, en ter linkerzijde virton en oud-virton liggen, loopende over de beek, genaamd le ton, langs de fontein martin, en uitkomende op den grooten weg bij de brug, over de voornoemde beek le ton, en den molen te st. maid.

De wegen van malmakson en tiionnelalong , naar habay la neuve, op virton, zoo als hiervoren is gemeld , en van . die gemeente den weg volgende van etalle, door dezelfde gemeente heen loopende, en aldaar over dc semois, tot aan habay la neuve , alwaar dezelve zich vereenigt met den grooten weg der nederlanden.

Dd groote weg van sedan (Frankrijk), naar de nederlanden , langs de hofstede genaamd de Windmolen , over bouillon en paliseul , tot aan reCOgne , alwaar dezen weg zich vereenigt met dien van dinant op luxemburg.

De weg van sedan (Frankrijk) 5 langs de hofstede genaamd de windmolen, tot aan bouillon, en de