Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

BIJ DE FOTOS

OP DE HELIOBLADZIJDE HIERNAAST :

Monseigneur O. Sevrin, bisschop van Ranchi, gekiekt toen hij onlangs te Leuven op bezoek kwam. (Foto W. Michiels.)

Heel de illustratie van dit nummer is gewijd aan onze missionarissen, Priesters, Scholastieken en Broeders, die deze laatste dagen voor de eerste of de zooveelste maal vertrokken zijn naar onze missies in Indië, Kongo en Ceylon. (Al de fotos bijna zijn momentopnamen door M. Willem Michiels.)

OP DE VOLCENDE DUBBELE BLADZIJDE :

Boven (van links naar rechts) : Voor het afscheidsfeestje samengekomen te Eegenhoven, de scholastieken : Timmermans Ferd., Bouckaert P., Gatellier, Ger., Ruyssen André, Folon André, Zech Henri, Le Joly Ed., De Raedt Al., Van den Bergen K., Hous, L., Van der Veeken M.

Rechts (van links naar rechts) : Bestemd voor Indië : Hous L., Timmermans Ferd., Le Joly Ed., De Raedt Al.

Links (van links naar rechts) : Bestemd voor Kongo : Gatellier Ger., Bouckaert P., Folon André, Zech Henri, Van den Bergen K., Ruyssen André, Van der Veeken M.

Onder, gekiekt te Godinne : zittende, van links naar rechts, de Paters : Close J., Capelle C., Guffens J., de Pierpont ). Rechtstaande : Broeder Vos Z., Fr. Gatellier Ger.

OP BLADZIJDE 14 :

Er hingen grauwe wolken in de lucht, er lagen plassen water op de kaai. Een triestige dag. En toch voor de vertrekkende missionarissen was het een zonnedag, het lang betrachte uur van het heenreizen naar het land hunner droomen.

Boven : Pater C. Capelle, die als priester voor de tweede maal en Onder : Fr. H. Zech, scholastiek, die voor de eerste maal, naar Kongo voeren.

IHS

Sluiten