Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

SPORT IN BEELD.

Onze Matadors op het gebied van de Schaatsen-Sport in volle actie!

16

Naarden heeft Zondag in het teeken van de Wintersport gestaan. Op de vesting-grachten werden n.1. wedstrijden in het Schoon-rijden gehouden. Wij zien op bovenstaand snapshot (foto Polygoon - Haarlem) den heer Albers van Rotterdam, een schoon-rijder van bijzondere hoedanigheden.

Te Naarden werden eveneens de wedstrijden in het Schoon-rijden om den Gooischen Wisselbeker verreden. Wij zien op bovenstaande illustratie (foto iolygoon - Haarlem) Mej. van Wijngaarden (Utrecht) en den heer van Balen (Ouden-Rijn), houders van den beker, die ook ditmaal wonnen.

Te Hoogezand zijn de wedstrijden om het Nationaal Karhpioenschap Schoon-rijden van Groningen gehouden. SHierboven een foto van Mej. Alberts-Smook (Groningen) en den heer Heckman (Stadskanaal), die het Kampioenschap voor paren op schitterende wijze behaalden.

Hierboven nog een illustratie van het Kampioenschap Schoon-rijden te Hoogezand. Mevr. D. Vogelzang uit de hoofdstad der provincie, welke sportswoman m het solo-nummer der dames den eersten prijs won

Sluiten