Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

SPORT IN BEELD.

12

Te St. Moritz werd het paren-kunstrijden gewonnen door de Franschen MUe. Joly en Brunet.

Waren de Zweden triomfantelijk bij den grooten ski-wedstrijd over 50 K.M., de Noren hebben revanche genomen bij dc race over den korteren afstand. De man over 18 K.M. was Gröttumsbraaten

Hierboven een foto van onze Hollanders, die in de bobsleigh-race uitkwamen. De winnaar van de Skeletcn-racen.1. de Amerikaan Jennison Heaton, die zijn V.l.n.r. Menten, Dekking, Ir. Delprat, Texeira de Mattos en van der Sandt. landgenoot J. Rutherford Heaton klopte en den EngelschmanLordNorthesk.

is»* m

Frl. Melita Brunner, die te Davos won, en te St. Moritz geen der eere-plaatsen kon bezetten, welk echec, naar verluidt, ëen grooten indruk op de Öostenrijksche kunstschaatsenrijdster heeft gemaakt.

De Canadeesche Miss Loughran was fortuinlijker, en kon de derde plaats bezetten achter resp. Sonja Henic en Frl. Fritzi Burger. Hierboven Miss Loughran in volle actie bij één harer zoo moeilijke figuren.

De ster bij het kunstrijden voor dames was weer Sonja Henie, van wie wij verder-op een portret, hier een actie-foto brengen. De Noorsche sportswoman won te St. Moritz met zeer groote meerderheid.

Sluiten