Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

23

SPORT IN BEELD.

Hierboven ziet men, hoe de bekende komiek van de Paramount, de film-acteur Chester Conklin, zijn „leading lady", n.1. Sally Blaine, de schoone snufjes toont van den nieuwen Oakland Cosmopolitan Six landau-sedan, een der pas uitgekomen producten van General Motors. Vooral het radiator-embleem blijkt de aandacht van Chester en van zijn lieftallige gezellinne te trekken.

Norma Shearer, het film-koninginnetje, is onlangs getrouwd. Ze heeft haar wittebroodsweken echt in een huwelijksbootje doorgebracht, n.1. zeilend op het Bennet-meer in Californië.

Voor een film-acteur is het een eerste vereischte om „fit" te blijven. De lijn, messieurs-dames! Daaraan besteden deze movie-actors dan ook een groot gedeelte van hun vrijen tijd. Het wordt o.a. gedemonstreerd op bovenstaande foto, waarop men Ramon Novarro ziet van de Metro-Goldwyn-Mayer, die o.m. Ben-Hur speelde. Hij doet aan turnen en touwtje-springen.

Richard Barthelmess is weer een andere uit de betooverende omgeving van Hollywood. Men ziet hem op de illustratie hierboven niet als amateur-bokser. Neen, hij heeft in een der nieuwe films, waarin hij speelt, als pugulist op te treden. En zoo aanschouwt men hem tijdens een pauze na het vechten voor de movies. Richard Barthelmess zal n.1. spelen in „The Patent Leather Kid", of, zooals een vertaler het reeds noemde „De jongen met de lakschoenen". Deze film wordt uitgebracht door de „First National", en is vervaardigd onder leiding van den regisseur Alfred Santell. De kosten zijn geschat op een kapitaal, d.w.z. 1.000.000 dollar. Onze Hollandschc sportsmen mogen niet verzuimen, dit nieuwtje, wanneer het in Nederland komt, te gaan zien. Afgesproken?

Sluiten