Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

9

SPORT IN BEELD.

tegen Uruguay (en vooral na de rust), daarbij vergeleken, nog heilig kon worden genoemd. Dat de Belgen anders kunnen dan zij in dien troostwedstrijd op Spangen deden, ze hebben het in de beide interland-wedstrijden in het thans beëindigd seizoen getoond, en zij zullen — daar kan men staat op maken — het in November in het Amsterdamsche Stadion opnieuw laten zien. Maar dat ons nagenoeg volledig Nederlandsch elftal niet eens van zeer middelmatige ploegen als die van Chili en Egypte winnen kon, is ook dan, als men in aanmerking neemt, dat het zoo onge¬

veer officieele friendly-games waren, lichtelijk beschamend. En zoo hebben die vrij overbodige na-wedstrijden toch dat groote nut gehad, dat zij de tekortkomingen van het vertegenwoordigend Nederlandsch spel (van het club-voetbal zullen wij maar heelemaal zwijgen) nog eens onderstreept hebben.

Laten we nu den voetbal opbergen, en in het vroege najaar met frisschen moed weer beginnen! Er is heel wat te corrigeeren, en wij moeten dus aanvangen met Voetbal te lééren spelen, zooals het behoort.

Van twee Haarlemsche Cricket-wedstrijden, die Zondag, zooals te doen gebruikelijk is — ons volk begrijpt dit mooie spel nu eenmaal niet — in eenzaamheid werden gespeeld. Boven Rood en Wit in 't veld tegen V.V.V., een match, door de Haarlemmers met 87 runs op de le innings gewonnen. Beneden de kamp tusschen Haarlem II en Vleermuizen. De eerste ploeg zegevierde met 3 runs op de le innings (foto's Polygoon — Haarlem).

COND. IN r.

syst. Weymann

COUPE

SPIDER

TWEE NIEUWE MODELLEN VAN

PRIJZEN:

Spider 'J orpedo Cabriolet Spider Coupé Spider Co d. Int. (2 port.) Cond. Int. (4 port.) syst W ymann

f 2200 „ 2400.— „ 2500.—

„ 2600

„ 2600:„ 2750.—

FIAT TYPE 509-

Twee nieuwe modellen hebben van type 509 nu „voor elck wat wils" gemaakt. De Coupé Spider is door ruimte en comfort DE wagen voor dokter, reiziger en zakenman. De Conduite Intérieure Systeem Weymann is zoowel in- als uitwendig een luxe wagen bij uitnemendheid.

J. LEONARD LANG

AMSTERDAM

STADHOUDERSKADE 114

TELEFOON 27100

Sluiten