is toegevoegd aan uw favorieten.

Bijdragen ter bevordering van het onderwijs en de opvoeding, voornamelijk met betrekking tot de lagere scholen in Holland, 1811 [volgno 10]

Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

SCHOOLONDERWIJZERS. fff

J. C. dé Lara, den 16. van Hooim. i8ii, oud 33 jaren, geëxam. door de Comm. van de Zuiderzee. Te Amfterdam. Alleen admisfibel binnen het Dep. de Zuiderzee.

M.

J. J. Moor/ach, den 13. van Hooim. 1S11, oud 16 jaren , geëxam. door de Comm. van de Wester - Eems. Te Vriesfehelo. Alleen admisfibel binnen het Dep. de Wester-Eems. N.

J.Nederhorst, den 1. van Zomerm. 18x1 geëxam. en den 16. van Hooim. geadm. door de Comm. van. de Zuiderzee. Thans Schoolonderwijzer te Gerverskop. Alleen admisfibel binnen het Dep. de Zuiderzee.

R. Niemeijcr, den 18. van Hooim. 1811, oud 21 jaren , geëxam. door de Comm. van de Monden van den IJsfel. Te Diffelen. Alleen admisfibel binnen het Dep. de Monden van den IJsfel,

O.

A. Odding, den 13. van Hooim. 1811 , oud sa jaren, geëxam. door de Comm. van de WesterEems. Thans prov. Schoolonderwijzer te Rhoderwolde. Alleen admisfibel binnen het Dep. de Wester-Eemn.

R.

B. Rtjpma, den 24. van Zomerm. 1811, oud 45 jaren, geëxam. door de Comm. van de WesterEems. Te Aduard. Alleen admisfibel binnen het Dep. de Wester-Eems.

A.