Tekst
Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

zouen komme en as 't er nou een kapot is, gooi ik hem de scherven tegen z'n labberdoedas.... toe Carolien help jij is!".,..

De glazen bleken gelukkig allen heel te zijn, maar op het tafelkleed belandde door het ietwat woeste geruk van Tine in korten tijd een soort vuilnishoop van allerlei inpakmateriaal. ;•'•.-»

,,'h Magnifiqüe bowl...» zelden zoo gezien!" prees van Berkel.

„Heel mooi en smaakvol," zei Marie. •: •■;

„Schitterend!" riep Caroline. r . :?M

„Och.... 's niks.... 'n aardigheidje...." zei Sjors met een tevreden grinnik op zijn goedhartig gezicht.

„Tien.... elf.... twaalf.... ze bend'r!" riep Tine.

„Dus-die meneer» z'n labberdoedas blijft gespaard," zei van Berkel met voldoening.

,,'t Sel mijn benieuwe, wat houte Daad er van sett^ riep Sjorsr eigenlijk 't tikje teleurgesteld, dat hij het effect van het cadeau op den bruigom rnsiiiet kon zien en met een goed bedoelde»poging om Clara's liefkozend naampje te herhalen. ..:■=>.:

„Toute...." verbeterde Caroline zachtjes. \

Terwijl het gezelschap in de woonkamer zoo eendrachtelijk het cadeau van George en Tine aan Bet bruidspaar bewonderde, wandelde de bruigom »in bet behagelijke tempo van iemand, die plezierig van de buitenlucht loopt te genieten in de richting van zijn huis over een buitenwegje. -Ss :: ... Wcnm

De heer Deodaat de Jong was philosoof; d. w. zl 'hij was geboren met philosofische neigingen, maar had nooit in de wijsbegéerte gestudeerd en hij was dan ook volmaakt

Sluiten