Tekst
Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

Bladz.

ENKELE SAUSEN, zoute en zoete.

(Zoute)

75. Pinda- of apennootjes saus 46

76. Jus, bij gekookte aardappelen 46

77. Mosterdsaus 47

78. Zure saus 47

79. Idem (andere bereiding) 48

80. Idem (derde bereiding) 48

81. Peterselie saus 48

82. Kerriesaus 49

(Zoete)

83. Aardbeiensaus 49

84. Bessensaus 50

85. Abrikozensaus 50

86. Pruimensaus 50

87. Kersensaus 60

88. Appel saus 50

89. Zoete tomatensaus 50

90. Rhabarbersaus 61

91. Melksaus 51

92. Limonadesaus 52

93. "Worteltjessaus 52

94. Chocoladesaus 52

95. Saffraansaus 68

96. Vanillesaus 58

PUDDINGEN.

97. Rijstpudding 54

98. Pannekoeken- of flensjespudding 54

99. Aardappelpudding 55

100. Nutricia's „gliaceen" 55

Sluiten