Tekst
Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

Daarbij: warme rijstwijn in koppen, gezouten radijsjes en vruchtengelei,

of:

kippeborst in bouillon;

roodekool met groene peper in saus;

varkensvleesch met kastanjes;

vischsoep;

gestoomde rijst;

harde witte peren;

jasmijntbee.

En bij een rijken Chinees bestaat het menu b.v. uit: Hors d’oeuvre:

geroosterde amandelen; watermeloenpitten; samsjoe of rijstwijn (warm); gesneden ham;

koude gebraden of aan het spit geroosterde eend; bamboeschij ven; gekookte oude eieren;

Shanghai-kool met kaas vermengd; gesuikerde oranjeschilletjes; gekonfijte kalmoeswortel; gember; vruchten.

Eigenlijk maal:

soep van vogelnestjes, in koppen;

bamboespruiten, gevuld met varkensgehakt, in bouillon;

gekookte dwergkreeft in scherpe saus; champignons met vischvulling;

Sluiten