Tekst
Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

duvel heen, maar ik liet haar gaan. Alleen vroeg ik en God zegen de greep: heeft ie al andere kamers? Nee, zegt ze, dat niet en nou ga ik maar. 's Avonds vertel ik het aan Kees. Bubbelebub, zegt hij, die moeten wij hebben, Greet, zie dat je die hier krijgt, kun je hem niet schrijven? Om kort te gaan, de volgende dag 's avonds hebben we 'm gevangen. En nu hebben we die van Hasselts óók door; ze hebben 'm weggedaan voor eentje die méér neerlegt en ik zeg maar die Eva he en een student he... ozoo, we begrijpen mekaar!

Jaja...

Na het twistgesprek met de Kra nam Seffe zich voor bij Tine nooit meer in huis te komen. Heeft hij een boek geschreven of niet, wat kunnen die afgeleefde wezens daartegenover Zetten? Die oude vechtjas, die z'n levenlang klaar heeft gestaan om op hoog bevel anderen te dooden, wil die nog wat inbrengen tegen hem, Seffe Verburg? Wil die op z'n oude dag nog een jongere lastig vallen met zijn opvattingen?

Wij willen niets weten van de opvattingen der ouderen, wij hebben gezien waartoe die leiden. Laat ons onze eigen wereld opbouwen

Sluiten