is toegevoegd aan uw favorieten.

Cocktails

Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

79

Feest Cobbler.

Doet in een hoog kelkglas:

1 Eetlepel Sinaasuppelijs ) Goed

3 Eetlepels gemalen ijs ) roeren

1 Bitterglaasje Crème de Rose

Wijnand Fockink

1 Bitterglaasje Sinaasappelsiroop met Champagne aanvullen en smaakvol garneeren met vruchten. Op een plat glazen schaaltje opdiénen en omringen met geurige bloemen.

German Cobbler.

Doet in een sierlijken tumbler:

1 Pijpglaasje Suikersiroop

1 Pijpglaasje Waldmeisteressenz als No. 69 Yi glas helder gemalen ijs en met Rijn- of Moeselwijn aanvullen. Met vruchten garneeren.

245. Grand Gala Cobbler.

Vult een hoog Champagneglas, halfvol

met helder gemalen ijs 1 Bitterglaasje Orangadesiroop 1 Pijpglaasje Benedictine D.O.M.

en met Witte Bourgogne bijvullen.

Alleen met druiven garneeren.

246. Hoek Cobbler.

Doet in een groot Rijnwijnglas 1 Bitterglaasje Ananassiroop 24 9^as helder gemalen ijs. Aanvullen met Rijn- of Moeselwijn. Garneeren met vruchten.

243.

244.

Whisky ...BLACK ö WHITE" JO years old