is toegevoegd aan uw favorieten.

Cocktails

Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

185

636. Triomph Punch. Koud.

Doet in een laag breed Champagneglas: Verschillende soorten geconfijte vruchten

1 Pijpglaasje Chartreuse

1 Pijpglaasje Arakpunch En vult het verder half met Mineraalwater en half met Champagne; tevens een weinig geschrapt ijs en schijfje - Sinaasappel.

637. Thee Punch. Warm.

Doet in een sterk Punchglas:

1 Pijpglaasje Rum of

1 Pijpglaasje Cognac en verder versch gezette thee. Bij serveeren geve men eenige partjes Citroen en een schaaltje Suiker er bij, om naar smaak hiervan gebruik te maken.

638. U.S.A. Punch. Koud.

Doet in hoogen tumbler eenige stukjes ijs

34 Portglas Whisky

34 Portglas Cognac

34 Portglas Gomsiroop

34 Portglas Rum.

Met Sodawater bijvullen.

639. U. S. A. Punch. Warm.

Behandelen als recept No. 638; inplaats van Sodawater neemt men heet water. Het ijs wordt natuurlijk weggelaten.

640. Vanille Punch. Koud of Warm.

Bereiding als recept No. 589; inplaats van Arakpunch neemt men Crème de Vanille.

Whisky „BLACK & WHITE" 10 years old

18S