is toegevoegd aan uw favorieten.

Cocktails

Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

238

de likeur een lange smalle lepel houdt, waarop men het bereide voorzichtig over heen schenkt. Daarna spuit men er een toren Slagroom op en garneert het smaakvol met Ananas en andere stukjes vruchten.

850. Frambozen Sorbet.

Behandelen als recept No. 842; neemt inplaats van Aardbeienijs en Aardbeien, Frambozenijs en Frambozen.

851. Grand Fine Sorbet.

2 a 3 Eetlepels Sinaasappelijs, 1 Likeurglaasje Fine Cognac wordt in Sorbetbus gedaan en behandeld zooals bij recept No. 842 is aangegeven. Kan desgewenscht met vruchtjes gegarneerd worden.

852. Indiana Sorbet.

Bereidt in drie Sorbetbussen of apart in één Sorbetbus de volgende ijssoorten tot Sorbet, volgens recept No. 842: 1°. 1 Eedepel Chocolade-ijs met Vs likeurglaasje Crème de Cacao 2°. 1 Eedepel Vanilleijs met Vs likeurglaasje Crème de Vanille 3°. 1 Eedepel Koffie-ijs met Vs likeurglaasje Crème de Mocca. Vult het Sorbetglas dan met elke soort voor een derde gedeelte. Zorgt dat het Vanille-ijs in het midden komt. Spuit er daarna een mooien toren van Slagroom of Eiwit op en bestrooit deze met geraspte Chocolade.

Whisky „BLACK & WHITE" 10 years old