is toegevoegd aan uw favorieten.

Intieme revue

Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

sing link, een verhouding met de kleine chasseur van het Ritz, die haar iedere dag om zes uur afhaalde van onze deur, om haar dan op twee fietsen, met in elkaar geslagen handen naar haar huis in de bloemenbuurt te brengen, waar haar moeder boos uit driehoog hing omdat de chasseur een jongen was. Maar het amoreuze deel van het bellekind is van nul en geener waarde, het was alleen jammer dat Knakson na die ontdekking in de war raakte, hoewel dat — voor ons — z'n goeie kant had omdat we er geldelijk niet op achteruit zijn gegaan.

Het is misschien vollediger als ik eerst alles zeg, en een beschrijving geef van Mama's Amertzianer, die buitengewoon mooi en gedistingeerd was, met overal kleine, zwarte krulletjes.

Hij was heelemaal onbekend in dit werelddeel. Mama had hem onverwachts ergens op de kop kunnen tikken, en Papa had er zich eerst uit financieele overwegingen tegen verzet, maar Mama had hem uitgelegd dat Amertzianer het bont is van een Australische steppenkoe die uitsterft, en dat 't ijzersterk is, en dat ze nooit meer een andere mantel zou noodig hebben, en toen was Papa bezweken. En hoewel ik 't idioot vind dat een vrouw van mama's leeftijd nog klèèren draagt, is dat per slot haar zaak.

De Amertzianer moest verzekerd worden met het oog op het kapitaal dat er in was gaan zitten, en de dag vóór ie verzekerd werd gingen we naar Wagner, die ik erg lang en saai vind, en daarna naar 't Ritz met Desmond Knal (die dunner wordt) en de gravin.