Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

in- en uitvoerrechten verband houdende, te verrichten te Laboean Maringei en te Djaboeng of Negara Saka. (Stbl. 1901 No. 134, Ten tweede).

De fde ontvanger te Mengala kan vergunning verleenen om aangiften der in- en uitgevoerd wordende goederen te doen, rechten te betalen en alle formaliteiten, met de heffing van in- en uitvoerrechten verband houdende, te verrichten te Soengei Sidang(Stbl. 1901 No. 134, Ten tweede, alinea 2, en Stbl. 1906 No. 278, Ten eerste).

De fde ontvanger te Kalianda kan vergunning verleenen om aangiften der in- en uitgevoerd wordende goederen te doen, rechten te betalen en alle formaliteiten, met de heffing van in- en uitvoerrechten verband houdende, te verrichten te Ketapang. (Stbl. 1901 No. 134, Ten tweede, alinea 2).

Palembang. De ontvanger te Palembang kan vergunning verleenen om aangifte der in- en uitgevoerd wordende goederen te doen, rechten te betalen en alle formaliteiten, met de heffing van in- en uitvoerrechten en accijnzen verband houdende, te verrichten te Soengsang en te Pladjoe (Stbl. 1908 no. 266, Ten eerste, en no. 666, Ten eerste).

Djambi. Te Djambi is een kantoor gevestigd.

De ontvanger te Djambi kan echter vergunning verleenen om aangiften der in- of uitgevoerd wordende goederen te doen, de verschuldigde rechten te betalen en alle formaliteiten, met de heffing van in- en uitvoerrechten in verband staande, te verrichten te Moeara Saba en te Toengkal (Stbl. 1907 no. 334, Ten tweede, sub II).

Indragiri. (') Kantoren zijn gevestigd te Rengat, Prigi Radja, Koeala Mandah, Koeala Gaoeng, Poelau Kidjang en Soengei Goentoeng.

De ontvanger te Koeala Mandah kan vergunning verleenen om aangifte der in- en uitgevoerd wordende goederen te doen, de verschuldigde rechten te betalen en

() Indragiri staat voor de afdeeling Indragiri, benevens het landschap Katëman met Danei van de afdeeling Karimoen der residentie Riouw en Onderhoorigheden.

Sluiten