Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

De ontvanger te Karang Anjer aan de Kota Waringin-rivier kan vergunning verleenen om aangiften der in- of uitgevoerd wordende goederen te doen. rechten te betalen en alle formaliteiten, met de heffing van in- en uitvoerrechten verband houdende, te verrichten te Koemai (Stbl. 1903 No . 387, Ten tweede).

De fde ontvanger te Pasir (Krokot) en de ontvanger dier middelen te Kota Baroe kunnen vergunning verleenen om aangifte der in- of uitgevoerd wordende goederen te doen, rechten te betalen en alle formaliteiten, met de heffing van in- en uitvoerrechten verband houdende, te verrichten respectievelijk te Telakei en te Stagen. (Stbl. 1905 No. 597, Ten tweede).

De fde ontvangers te Pasir (Tanahgrogot) en Tandjoengselor (Boeloengan) kunnen vergunning verleenen om aangifte der in- en uitgevoerd wordende goederen te doen, rechten te betalen en alle formaliteiten, met de heffing van in- en uitvoerrechten verband houdende, te verrichten : de fde ontvanger van Pasir te Landing (Aparbaai) en de fde ontvanger van Tandjoengselor te Noenoekan en te Tarakan (Stbl. 1908 No. 366, Ten tweede).

Celebes en onderhoorigheden. Kantoren zijn gevestigd te Makasser, Maros, Pangkadjene, Pare-Pare, Madjene, Takalar, Alloe, Djeneponto, Bonthain, Boeloekomba, Kadjang, Balangnipa, Palima, Kolaka, Malili, Kendari, Boenta, Loewoek, Kolonedale, Baoe-baoe en Saleier. (Stbl. 1906 No. 297, Ten tweede, sub II, Stbl. 1907 No. 272, Stbl. 1908 No. 35, Ten eerste, No. 356, Ten eerste, No. 419, Ten eerste en No. 657, Ten eerste; in verband met Stbl. 1909 No. 129, Ten eerste).

De fungeerende ontvanger te Madjene kan vergunning verleenen om aangiften der in- of uitgevoerd wordende goederen te doen, rechten te betalen en alle formaliteiten, met de heffing van in-en uitvoerrechten en accijnzen verband houdende, te verrichten te Pembaoeang, Balangnipa en Tjampalagiang. (Stbl. 1908 No. 35, Ten tweede)-

De ontvanger te Saleier kan vergunning verleenen om aangiften der in- en uitgevoerd wordende goederen te

Sluiten