Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar

ö * niet en behoorde te vervolgen, dat'her

appdle-6 felve fo° wel reo als a^ori toegcI^ten foude ien. ' werden , en dat den voorfz derden September.

De ant- Eodem, naer dat dèn Advocaet de voorvale noernde Gedeputeerden verklacrdt hadde, van Mae- dat hy de antwoorde ontfangen hadde van ftricht by die van Maeftricht, op hare voorfz Requesden Ad- te? heeft de felve gelevert den Penfionagelevert ris van Dordrecht, Hoogelande, om die in die van den fynen te communiceren, en op de naeDord- fte Vergaderinge breeder daer op te refoliecht. veren.

R^^°f Eodem , op het aengeven van die van der voedn'4 Gouda, daer by fy verklaerden, dat, alfoo van de de Granen nu redelijcks koops warén, hen Granen, oorbaer dachte te vervolgen de uytvoeringc van dien, niet tegenftaendc feker Placaet , ter contrarie fuftinerende en disponerende , hebben mede rapport genomen Rapport ais vooren.

op deRt-

van^rie Eodem, hebben de voornoemde GedepuPerfoo- teerden mede rapport als vooren genomen, nen van Gp het innehoudcn van de Requefte van o^uggé?1" feeckere dric Perfoonen van Nieuwenbrugverfoec- ge ■> verfoeckende quijtfcheldinge van dc kende koften daer inne fy by den Grooten Raequijt- de, tegens de fes groote Steden gecondemgevande neert waren,-ter caufe van de Brouweryen koften die °P het platte Landt hadden doen van'tPro-ftellen, contrarie feker Oftroy, ces. ^ \

E»-

Sluiten